a chill out music pad

As spotted on AT

The couple, Kirsten Gabriëls & James Webb described their apartment as:

In a listed 1933 innercity apartment this renovation aims to correct
previous unsympathetic alterations and restore a neutral and restrained
space. The installation of a mirrorwall helps alievate the compact
dimensions of the main living room and provide alternate views to the
outside. The white colour scheme extends to all areas of the apartment
included the painted oak floor. 

Very nice!  You can check out their website here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s